Tekeillä nyt

Hallituksen sihteeri / Grus Grus Teatteri

Keväästä 2022 olen työskennellyt Grus Grus Teatterissa erilaisissa käytännön toimistehtävissä, esimerkiksi organisoinut työhaastatteluja ja järjestänyt teatterin arkistoa. Kesäkuussa 2022 aloitin Grus Grus Teatterin hallituksessa sihteerinä. Blogasin myös Turun kulttuuriblogissa Grus Grus teatterin 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Grus Grusin jäsen olen ollut vuodesta 2017. Olen ollut mukana kahdessa paikkasidonnaisissa esityksessä: Hamlet linnassa - koko totuus (2016 - 2017) ja Ennuste negatiivinen (2021). Ja jotain uuttakin on tulossa!

Grus Grus Teatteri - Henkinen lentoyhtiö on palkittu koti- ja ulkomailla toimiva vapaa ammattiteatteri. Meillä ei ole pysyvää näyttämöä vaan toimimme yhteistyötahona ja tuotamme tyypillisten teatterituotantojen lisäksi myös ns. paikkasidonnaisia esityksiä tavallisten näyttämöiden ulkopuolelle. Teatterin toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Aurajoen rannalla idyllisessä Manillan kiinteistössä, josta on muodostunut todellinen vaihtoehtoisen teatterin keidas.

Historiikki / Jo-Jo Teatteri

Vuosina 2019 - 2022 kirjoittamani turkulaisen Jo-Jo Teatterin historiikki odottaa julkaisuaan. Sitä varten olen haastatellut  Jo-Jolaisia, lukenut lehtijuttuja sekä penkonut arkistoja. Turun teatterisäätiötä kiitän projektia varten saamastani työskentelyapurahasta. Todellisen historian tutkiminen on vähintään yhtä mielenkiintoista kuin minkä tahansa fiktion kirjoittaminen. Näillä näkymin historiikki julkaistaan vuonna 2025 Jo-Jo Teatterin 30-vuotisjuhlan kunniaksi.