Päivitystä tauon jälkeen

15.09.2021

Elämässä on tapahtunut niin paljon kaikenlaista, että näiden sivujen ja tämän blogin päivittäminen on jäänyt harmittavasti katveeseen. Sitä asiaa on aika ryhtyä korjaamaan! Vaikka vain päivittämällä mitä taiteelliseen elämääni kuuluu.

Elokuussa työskentelin pari viikkoa massiivisessa ja upeassa Huoneiden kirja-projektissa wanhana taulukkona. Meitä taulukkoja oli 20-30 ja yhteensä projektissa oli mukana yli sata ammattitoveria. Oli huikeaa päästä seuraamaan miten Vanhan kivipainon kiinteistö kokonaisuudessaan muuttui  taideteokseksi Saila Susiluodon runoteoksen pohjalta. Ja huikeaa oli myös saada olla itsekin mukana pienessä roolissa, kolikonheittäjänä auttamassa katsojia aloittamaan matkaansa teoksen syövereihin.  

Yle teki jutun Huoneiden kirjasta, ja sehän löytyy täältä. 

wanhana taulukkona
wanhana taulukkona


Huoneiden kirjan jälkeen olen keskittynyt pääasiassa Grus Grus Teatterin näytelmäprojektiin Ennuste negatiivinen- Prognosis negativ, joka saa ensi-iltansa marraskuussa. Senkin esityskausi on lyhyt: vain kuukausi marras-joulukuussa. Mutta jälleen on taatusti luvassa jotain sellaista mitä muistelee vielä pitkään jälkeenpäin!